6 дек. 2012 г., 19:13

Петият елемент 

  Поэзия » Любовная
417 0 1

          Където и да отидеш, вярвай ми,

          като сянка след теб ще вървя!

 

                          Като огън ще топля дните ти,

                              като малка щастлива сълза!

                          Като дългия път под краката ти

                              ще те водя към топли звезди!

                          Като нежна въздишка в душата ти

                              ще се раждам във твойте мечти!

                          Като ручей от бликаща вяра

                              ще отмивам от тебе страха!

 

                                                              Където и да отидеш, вярвай ми,

                                                              че след теб ще върви любовта!!!

© Симеон Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??