10 нояб. 2023 г., 12:20

Петък е 

  Поэзия
202 2 2

Петък е ♡ 

 

Петък е страшно нещо!
В петък търся нещо човешко.

 

Петък е жестока ласка!
В петък реалността директно ме тряска.

 

Петък е нежен яд!
В петък всичко живо дава наряд.

 

Петък е новосъздаден хаос!
В петък мисли и чувства танцуват валс.

 

Петък е тежък пух!
В петък погледите пробиват като прът сух.

 

Петък е леден камък!
В петък стремежът е миниакален.

 

Петък е болно здраве!
В петък от душата поне късче дали ще остане?

 

Петък е невярваща си вяра!
В петък напук надеждата изгрява!

 

Петък е сън наяве!
В петък само любовта ще остане!

© Симона Господинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??