27 нояб. 2011 г., 12:17

Пих от тебе, Любов 

  Поэзия » Любовная
756 0 6

      Пих от тебе, Любов

 

Пих от тебе, Любов,

тази сладка отрова!

И изгарях в копнеж,

и на смърт бях готова!

В рая бях и в пустиня!

Грешница и Богиня!

Пих от тебе,  Любов!

Върхове покорих

и се свличах по склона.

Бях и с трънен венец,

и със царска корона!

         Бях жена!

Силна бях! И ранима!

Пих от тебе, Любов!

      И нека те има!

 

  Таня Иванова

 

© Таня Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??