29 нояб. 2006 г., 19:55  

Пилотен секс 

  Поэзия
981 0 5

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.


Мирис на изгоряла гума 

гора, цици и шума...

"Балончето", явно се спука...

Ама, на кой му пука!

 

Бедра  търкане с ряс...

Пот лепне  отвсякъде, пляс...

Дупета мравки изнервени хапят,

ала телата усукани клатят.

 

Пъшкане здраво – клати се храст:

- Не там бе! Не! Не – педераст!

- Там, таам! Ох, ах и ех!

- Ехаа, то там, било голям кеф!

 

И отново смукане,

гукане, цукане –

цигара и дим :

- Това беше чукане!

- Хайде да си вървим!

© Бостан Бостанджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??