19 нояб. 2017 г., 22:05

Пилотно 

  Поэзия » Другая
457 1 8

И съм си кротичък, и свит,

не съм обаче и прикрит.

Душата ми е бял памук

и винаги съм земен- тук.

С приятен мирис съм на мъж

и лЮбящ, като летен дъжд.

И с божия ми благослов-

достоен стожер на любов.

До болка съм и доверчив...

Преглъщам опита горчив.

И уж, че взимам си нишан,

а ме лъжат другите без свян.

Преследвам целите до ръб

и нося кръста си на гръб.

А стиховете ми са плод

на чувства, като на пилот.

Пилот на думи от сребро.

Пилот на всякое добро.

Пилот на чувства от любов

във този свят и стар, и нов.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??