8 июн. 2024 г., 19:59

Пир 

  Поэзия » Другая
64 0 0

От двайсет до трийсет животът плаща пира!

След трийсет до четиридесет, дава само баница поизстинала!

От четиридесет до петдесет животът носи сметка с бира!

След петдесет до края, за всичко що сме яли пили вече сме му платили -

и за пира... баницата - и за бирата горчива...

© Найден Тихомиров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??