ПИРОМАНИ
Любовните лирици са духовни пиромани.
Запалват огън в стихове, с любов горят.
Изгарят с обич и даряват чувствата подбрани,
да стоплят с пламък хората, които ги четат.
Пламъкът им стига до сърцата и лумва огън буен!
Искри от пламъци са и пожари на сърцето.
Те стелят думите си в стиховете нежно-струни,
свистят от обич, огъня разпалват с рими под небето.
Любовните лирици все палят и любов раздават.
Обичат страстно, лудо влюбени са пиромани,
понякога с една-едничка дума някого спасяват -
това им стига само - да са от любовта признани.
С този мой стих поздравявам всички потребители в сайта,
които пишат и четат "Любовна лирика"
© Лидия Сиркавара Все права защищены
Ти си една от пироманките, които обичам да чета!Поздрави и вдъховение за още по-големи пожари!
do ananke Благодаря, ти "пожарникарю любител"!" Не се гаси, туй що не гасне!" Много любов за празника на приятелите и много вино за празника на виното!
do djudjii
Радвам се и аз съм малъм пироман!Поздрави, с много пироманска любов!
do ekstasis
Специални поздрави на теб и пожелание за още по-силни пожари! Обичам да те чета и да изгарям в огъня ти!