6 мар. 2014 г., 18:02

Писмо до Бог 

  Поэзия » Философская
624 0 5

Пресипнаха  ми дните, 

без зимен шал измръзнаха,

в живота ми наситен,

с мечтата ми несбъдната.

С разковниче надежда

броя звезди до съмване.

На Бога паля свещи

за святото им сбъдване.

Дори писмо му пратих,

дали ще го разлисти,

подаръци да пръсне свети,

над хората, да ги пречисти.

 

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??