Mar 6, 2014, 6:02 PM

Писмо до Бог 

  Poetry » Phylosophy
625 0 5

Пресипнаха  ми дните, 

без зимен шал измръзнаха,

в живота ми наситен,

с мечтата ми несбъдната.

С разковниче надежда

броя звезди до съмване.

На Бога паля свещи

за святото им сбъдване.

Дори писмо му пратих,

дали ще го разлисти,

подаръци да пръсне свети,

над хората, да ги пречисти.

 

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??