26 нояб. 2021 г., 17:30

Писмо до Снежанка 

  Поэзия » Юмористическая
545 0 5

От работа се май залисах.

Дано не съм позакъсняла,

на дядо Коледа да му напиша

какво  желая за подарък.

 

Но после нещо се размислих…

Какво разбира той от мода?

Чинии, тенджери, тавички

ще вземе да ми донесе, за Бога!

 

Във дрехи втора употреба

не искам вече да съм, дядо!

Макар че, сносно да живея,

цял живот работих здраво!

 

Аз искам нещо по - така!

Да бъде марково, луксозно!

Бутиков тоалет,  ликра̀,    

палто модерно, кожено!

 

Бижу с кристалите Сваровски,

iphone последен модел.

На живота гледам философски.

Може и дебел … портфейл.

 

Да сложи в него два билета 

за Карибите или пък до Хавай.

Ще възкреся във мен поета

на плажа с чаша ром. Решено! Край!

 

Разчитам на женска солидарност.

Не на старец или пък джудже!

Адрес написах: До Снежанка!

Жена е, ще ме разбере добре!

© Даниела Виткова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Е, Нина, хората казват, че с един вол не се оре! И още мъдрости все в този ред има, но няма лошо да помечтаем шеговито. Всъщност, здравето ми е достатъчно като пожелание. И го желая на всички вас!
  • Последна какво искаш? Трябва да решиш.
  • От сърце ти благодаря, Скитница! Вярвам в женската подкрепа И твоят коментар е пример също за това!
  • Е, за това са жените, разбираме се и знаем за какво става въпрос! Усмихна ме Супер ти е стихчето!
Предложения
: ??:??