Следях ги твоите следи,
с кого ще се срещаш, да те видя.
Знаех, че нищо не е както бе преди,
следях и се криех да не те обидя.
Обаче нещо се замислих аз,
мина над мен врабче едно
и каза всичко свърши между вас,
а следях я още и питах се защо...
© Емре Веждиев Все права защищены