19.05.2020 г., 18:38 ч.

Питах се защо... 

  Поезия
457 0 0

Следях ги твоите следи,

с кого ще се срещаш, да те видя.

Знаех, че нищо не е както бе преди,

следях и се криех да не те обидя.

 

Обаче нещо се замислих аз,

мина над мен врабче едно

и каза всичко свърши между вас,

а следях я още и питах се защо...

 

© Емре Веждиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??