11 дек. 2019 г., 10:30

Питие 

  Поэзия » Юмористическая
606 6 6

Леко нагарча и леко сладни.
И е горещо. В него си ти.
Сутрин е сладко, а вечер горчи.
Но е приятно. В него си ти.
Вчера горчеше, но днес ми е сладко.
Май съм щастлив, макар и за кратко.
Утре съм тъжен. Ще е горчиво.
Вдруги ден, малко тръпчиво.
Не е кафе. И не съм идиот.
Пия на глътки своя живот.

© Георги Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??