12 янв. 2010 г., 13:21

Пияна нощ 

  Поэзия
557 0 0


Ти си пиян и аз съм пияна,
и смея се диво във твойте ръце.
Във стая с легло, широко за двама,
ме теглят и силно, и пламенно те.

И тъй си красив - пиян, във омая
прегръщаш ме истински ти.
Подобно змия във твойте обятия
обвивам те... С отровени очи

отпиваш от желаната наслада
и виното се лее във нощта...
Голи и живи тела се докосват...
Искам те... искам това...



© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??