19 мая 2013 г., 19:26

Плачеща жена 

  Поэзия » Любовная
684 0 0

Очите парещи, сълзите капещи,

лицето черно е от размазания грим.

Гласът треперещ, устните пресъхнали

гърлото безмълвно е заради неизречените думи.

 

Тялото потъващо, леглото поглъщащо,

възглавницата подгизнала от пороя сълзи.

Стените съхраняващи болките в сърцето ù,

салфетката попиваща тъгите ù.

 

Виновен е проклетникът безчувствен,

безмълвно чувство на вина.

Виновен е пленителят на сърцето ù,

проклетница е любовта.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??