6 июл. 2004 г., 22:09

Плачи за мен Любов 

  Поэзия
1290 0 1
Плачи за мене, ти Любов.
Дълго спомена за мен ще ти горчи.
На раздяла си тръгни
със целувка нежна по твоите страни.

Любовта ти вече аз не искам,
дори за нея ни смея да попитам.
Но плачи за мене, ти Любов,
тъй както болката огромна във сърцето ми горчи.

Целувка твоя във съня ми нежно пак ме жари.
Погледа ти топъл пробужда в мен огнЬове и пожари.
Но плачи за мене, ти Любов,
тъй както мечтата ми за теб горчи.

Свещ във нощта- бавно, бавно тя догаря.
Страстта с любовта изгаря.
Но плачи за мене, ти Любов,
тъй както буря във мъгла горчи.

Да! По тебе още страдам и ще страдам.
Признавам пак ще падам, но любовта не ще забравям.
Но плачи за мене, ти Любов,
тъй както зимата от студ горчи.

Плачи за мене, ти Любов,
защото мина моето време
все на мен да ми горчи!
Горчи ми да ти кажа сбогом,
затова със мене днес плачи, Любов!

© Деница Луканова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • много е хубаво поздравления!! и аз това казвам плачи с мен любов!
Предложения
: ??:??