1 окт. 2012 г., 11:12

Плаж 

  Поэзия » Юмористическая
452 0 1

Препичаш се край Черното море,

а мен в главата нещо ме гризе,

нагонът ти да не те подведе 

и в вихъра на страсти и копнеж,

в гнездо на СПИН ти да се озовеш...

 

Събираш тен на Черното море 

и на клиентите си пишеш часове,

надявам се, че помниш го добре,

че после ядове ако не щеш,

парите винаги и само в КЕШ...

 

Печеш си дупето на Черното море,

а мене червеят отново ме гризе,

и моля те за всичко във натура,

на твое име винаги - фактура...

© Кирил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??