Препичаш се край Черното море,
а мен в главата нещо ме гризе,
нагонът ти да не те подведе
и в вихъра на страсти и копнеж,
в гнездо на СПИН ти да се озовеш...
Събираш тен на Черното море
и на клиентите си пишеш часове,
надявам се, че помниш го добре,
че после ядове ако не щеш,
парите винаги и само в КЕШ...
Печеш си дупето на Черното море,
а мене червеят отново ме гризе,
и моля те за всичко във натура,
на твое име винаги - фактура...
© Кирил Todos los derechos reservados