Пламенна стихия
Пламенно е моето име,
стихия има в моята душа,
огнище жарко тлее в мене,
в пожар от страсти аз горя.
Обичам силно и горещо,
раздавам се от все душа,
своята любов не жаля,
дарявам всичко на мига.
Да мразя даже не умея,
не искам лоши чувства в мен,
когато съм излишна ще си тръгна,
любов не ще да прося нито ден.
За този, който ме обича,
ще бъда пламък, светлина,
но силни думи няма да изричам,
любовни клетви няма да редя.
За силната любов не трябват думи,
фалшиви фрази, заучени слова,
обичта е силна, дори и мълчалива,
когато пали туптящите сърца.
Любовта чете се даже и в очите,
в ръцете нежни галещи плътта,
с целувки страстни, дълбоко в мене впити,
с безмълвни устни, палещи страстта.
Пламена Владимирова
© Пламена Владимирова Все права защищены
Аз пиша от скоро, така че всяка добра дума
е голям комплимент за мен!