17 мая 2007 г., 20:53

ПЛАМТЯЩА ОБИЧ 

  Поэзия
448 0 1
                       ПЛАМТЯЩА  ОБИЧ

         НЕЖНА  ТРЪПКА,
               ТОПЛИНА  МЕ  ОБЛИВА...
         УСТНИТЕ  НЕЖНО
               МЕ ДОКОСВАТ  ЩАСТЛИВА.

         ТЕЛАТА НИ ПОЛИТАТ
               И  ЧУВСТВА  ПРЕЛЕЛИ,
         ДУШИТЕ СЕ СЛИВАТ
               С  МЕЧТИ  ОЦЕЛЕЛИ...

         ИСКРА  ТЪРСЕХ
               В  СТУДЕНИТЕ  ДНИ...
         А ПЛАМЪК  ЛУДО
                В  ТЕЛАТА  ПЛАМТИ...

          ОБИЧТА  НИ  ПЛАМТЯЩА
                ДА  НИ ЗАРЕЖДА
          И  ПЪТЯ   ПАК, И ПАК
               ПРИ МЕН ДА ТЕ ОТВЕЖДА...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??