16 окт. 2011 г., 10:40

Пламък 

  Поэзия » Другая
500 0 3

Пламък

 

 

 

Пламъкът е оръжието на всяка свещ.
Притежава нежна, желана светлина.

Но може да бъде и зловещ.

 

Пламъкът размътва цветовете,
преобръща истината и я изкривява.
Сякаш със илюзия обърква умовете
и лъжата в теб се съживява.

 

 

Пламъкът връща блясъка в очите,
показва ни реалността
и пътя към мечтите.

 

 

Пламъкът е мистериозен.

По-ценен от всяка бижутерия
 е неговият танц грандиозен
в тъмната галерия.

 

16. 09. 2011 г.

 

 В. Николов

 

© Веселин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??