2 авг. 2019 г., 09:49

Планинец с интернет: петилетка по-късно 

  Поэзия » Юмористическая
836 5 4

Остаря моят буен планинец.
ЕГН-то му чак остаря.
Вече не като младото вино,
като старото люби. С искра.

Беше млад - току хване Михаля.
И нали си е с нрав упорит,
много често той кучките сваля,
докогато не бъде изтрит.

Не в живота. За фейса говорим. 
Неслучайно той вихри се там.
Както казахме: с интернет спори,
че за него е залък голям.

Остаря моят блуден планинец,
все по-често стои у дома.
Укротен е от мен и невинен,
като дявол докоснал тамян.

© Елия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??