20 авг. 2015 г., 10:55

Плашило 

  Поэзия » Юмористическая
338 0 0

Погледни се на какво приличаш,

мода ли, речи, това наричаш,

няма как да ти го кажа мило,

че изглеждаш точно кат плашило.


Дрехите ти стрували стотици,

купени от маркови бутици

и какво от туй, веднага питам -

чиста загуба на средства, считам.


Гами цветови почти безумни,

кройките направо малоумни,

кой ли болен мозък е способен

да измисли ужас безподобен?


Бива то екстравагантност крайна

дрехата да е необичайна,

но "това" съвсем не е шикозно,

а напротив - смешно, жалко, грозно...


Да, привличаш погледи безспорно

на любителите на хард порно,

другите макар да не признават

откровено ти се подиграват.


Извода от туй какъв е зная,

който се по модата замая,

няма как да ти го кажа мило,

че изглежда точно кат плашило.


БИСЕР БАЛТАДЖИЕВ 19.08.2015 г.

 

© Бисер Балтаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??