4 дек. 2010 г., 17:52

Плен 

  Поэзия » Любовная
660 0 0

Защо това сърце не бие за мен?
А е само звук от вятър породен...?
Две очи блестят отново в този ден,
а слънцето е сякаш на болката във плен...

© МанДарини Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??