13 нояб. 2013 г., 21:58

Плюшеното мече 

  Поэзия » Для детей
392 0 0

ПЛЮШЕНОТО МЕЧЕ

 

                        Плюшеното бяло мече,

                        дето дядо подари ми,

                        в ъгъла го сложих вече,

                        но с очички то следи ме.

 

                        То добро е като дядо,

                        като него то е бяло,

                        като него много слуша

                        и обича да го гуша.

 

                        Дали, като дядо го е гъдел

                        туй послушничко  мече?

                        Бързо сграбчвам го с ръка,

                        ей сега ще проверя!

 

 

© Лордли Милордов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??