16 янв. 2011 г., 13:46

По(д)слушна власт 

  Поэзия » Юмористическая
522 0 8

Въдвори се нова мода

в скъпичката ни държава –

слушан вече е народа

от властта. Така и трябва!

 

Вместо дупки да запушва,

улични или бюджетни,

пò е важно да подслушва

разни клюки тя и сплèтни.

 

За какво да се тормози,

щом готов е „мат'рияла”?

Рейтинг най се пълни с пози,

подплатени с ала-бала.

 

Ала-бала по екрани,

пък народът нека псува...

С ала-бала власт се храни –

власт, що слуша, но не чува.

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??