21 мая 2008 г., 00:20

По Детски 

  Поэзия
981 0 6
***
Измамен е ликът... препуска...
във вялото си ложе онемя...
И странно е... дори не пуска,
когато от лицето прокървя...

А казах ти за вечната гротеска...
не помниш ли?
Тогава ни боля?...
И роклята ми още беше детска,
очите ми не знаеха сълза...

Не знаеха за мълнии и бури...
не вярваха, че има сила зла...
Пустинята, когато го избрули,
прошепна ми за твоята тъга!

© Арлина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??