30 мая 2020 г., 10:10

По Джагаров 

  Поэзия » Гражданская
608 0 0

“Земя, като една човешка длан"…,

но по-голяма, ти не си им нужна,

на тази мракобесна сган,

Българио, ти си им чужда.

 

Не си родина, а парцел,

за продан и на търг изправена.

Наддал, броил, платил и взел,

държавица разграбена…

© Зорница Петровска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??