23 нояб. 2009 г., 15:44

По-добре сам 

  Поэзия
2357 1 20

 

Пусни ме.

Отблъсни ме

            със сила.

Почти

            съм си тръгнала.

Все едно –

            твоя съм.

Ти, така искаше.

Вярна съм ти -

            навсякъде,

                        винаги.

Тихо край теб ще живея.

Ще зная –

            не си мой.

Мога и сама

            да си отида,

но по-добре

            ме пусни

                        сам.

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??