2 апр. 2019 г., 08:39

По кожата ти рисувам сърца 

  Поэзия » Любовная
362 2 2

Нежно галя те, тихо шептя,

скитам във очите ти огнени,

по кожата ти рисувам сърца

и създаваме двамата спомени.

 

Всеки миг е безценен, единствен,

щом сме ние във него присъствие!

Диамантено свети пречистен

и камбанено пей в многочувствие.

 

По кожата ти любовно рисувам,

а спомените зоват ме за нови -

Към такива, усещам, пътуваме,

за такива... сме вечно готови...

 

Струни живи от лунни лъчи

вън звездичка китарено движи.

Аз потъвам във твоите очи,

нова страница... в момента се ниже...

 

29.03.2019.

 

Георги Каменов

 

Посветено...

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??