По-мъничко да обичам
Заприличах и аз, на баба.
То... всъщност, съм и такава!
Вече не съм тъй слаба,
косата ми побелява...
Ала душата ми пее.
Нищо, че все се заричам
по-кротичко да живея
и по-мъничко да обичам.
© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены
с чувства бързо да се справим
и сърцето да запазим
от пожара да го пазим....
ха-ха-ха