22 мая 2010 г., 19:37

По най-добрия начин 

  Поэзия » Философская
590 0 10

ПО НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН

 

Понякога при Добрия

като по чудо

пристига помощ

спешна

по най- добрия за него начин

         

          от някоя Лошотия,

          дето се чуди

          как да му пречи

          (спешно!)

          по най-добрия за нея начин.

© Петя Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??