Покой…
Тишина…
Съприкосновение.
С неизразимото.
Бряг – без вълни.
Прииждаща радост.
Море от благодарност.
Полъх – едва доловим.
Вслушвам се в дъха си.
Космическа музика.
Дишам себе си.
Достатъчно е.
Всичко.
Самадхи
07.05.2017 г.
© Гюлсер Мазлум Все права защищены