18 авг. 2012 г., 10:19  

По платното бяло 

  Поэзия » Любовная
621 0 0

ПО ПЛАТНОТО БЯЛО

 

С тая четка есенна рисувам

По платното бяло стича се боята

И с пръстите си мръсни те рисувам

По платното бяло оставям ти ръката

И с пръстите си нежни изрисувах - цял поток от радост

По платното бяло аз рисувам как нежно галя ти косата

Дъхът ми днес е багра пъстра

По платното бяло  цветове оставям

На луната и звездите се покланям, и

По платното бяло слънчеви лъчи поставям

И погледа ти нежен и зелен

По платното бяло си чертая          

твоята усмивка  сякаш в бял сатен

По платното бяло аз мечтая          

Твоите прегръдки нежни- изразени

По платното бяло с туш червен

И с устните си топли те целувам

По платното бяло аз рисувам ти душата

И вместо с подпис да завърша своята творба

По платното бяло "О-б-и-ч-а-м  т-е!" ще наредя...

© Иветт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??