3 сент. 2006 г., 13:46

По-по-най 

  Поэзия
860 0 23
Всяко цвете, всеки плод,
чучулига или слон,
юначага и дете,
голо охлювче, козле
днес ще се явят на тест
кой е по-по-най-напет.
И усмято ободрен
с лятна шапка на Карден,
с модна линия ф-Лоран
и обувки стил с-Фере -н
се оглежда цял светът
и си знае, че е пръв.
Но и тестът си е тест,
журито и то the best
и, макар и в лек превес,
всичко е въпрос на чест.
И така, дали в Обзор,
в Йокохама или Йорк,
солово и в многоглас,
в профил или във анфас
няма друг подобен с теб,
е, наслука, ти си днес!

© Дими Фильова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??