22 мая 2021 г., 20:02

По повод на едно честване 

  Поэзия
201 1 1

Забравена Задушница.

Две педи сняг.

Опелото - напънало вратата

на зала за тържественото честване.

Сумрак.

От мултимедията към вратата

се втренчва снимката.

Тя гледа мен.

Обзема ме желание да бягам.

Дори не съм си мислила, портрет

такава власт, че може да внушава.

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??