20 июн. 2024 г., 09:51

По пътя 19 

  Поэзия
11 0 0

 П О   П Ъ Т Я   19

 

Не бива с Глупостта никога да се спори,

този спор винаги трябва да се избягва,

Тя не може нищичко,да ти стори,

ако в нейните глупости не се впрягаш.

 

Ако не послушаш съвета ми,

ще последва най-закономерната вероятност,

да бъдеш много скандално приветстван

от гюрултията на двама надвикващи се Глупаци...

 

Бъди винаги в кервана, който върви,

а кучетата подире му продължават,да лаят,

техният лай не оставя трайни следи,

празните приказки словесни шедьоври не могат,да ваят.

 

29.05.2024 г., гр. Свищов

© Красимир Кръстев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??