29 июн. 2024 г., 07:18

По пътя 27 

  Поэзия » Другая
90 0 0

         П О П Ъ Т Я 27

 

Животът лежи върху своите изконни устои,

функция на Неписаните Вечни Закони,

Жалони по най-опасните му завои,

със символи Сакрални на Духовни Икони.

 

Който не се съобразява със тях,

на прав и равен участък от пътя,

пренебрегнал постулата за Божия Страх,

за част от секундата фатално в Отвъдното челно се блъска.

 

Забравили за Чест,Достойнство и Нравственост,

нахлузили Дяволски Черни Крила,

летят към Бездната Побъркани Камикадзета,

повлекли подире си Нормалния Свят...

 

31.05.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??