Замират сълзите от нежния полъх
на твойте думи, като леки вълни.
Заспиват мечтите под лекия допир
на твойте устни, като малки рози.
Затихват искрите под парещия устрем
на твойте очи, като живи факли...
"В началото бе път, към тебе пътя.
Сега на пътя ми си ти..."
© Чери Все права защищены