4 мар. 2011 г., 22:14

По пътя 

  Поэзия » Философская
578 0 13

Да приемеш пътя е нещо.

Да тръгнеш по него е нещо повече.

Да тичаш по пътя безсънно

е много повече.

Да достигнеш Целта е

почти всичко.

Да се върнеш отново

и да проявиш Целта

е всичко!

© Татяна Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??