По пътя за Рая...
Животът на Земята... Не е Рая..!
Не го търсете на Земята..!
Начало е..! И път безкраен...
По който се върви с Душата..!
Животът е съдбовния учител...
И Съдник... За Душите ни греховни...
Чистилище и наш лечител...
Защото сме пред някого... Виновни..!
Животът ни е даден на Земята...
Мръсен и натъпкан със отрови...
А ние сме слугите на Душата...
Пазители... И нейни роби..!
Животът ни е Дар... Но не и Рая...
Раят е далече от Земята...
Може би там някъде... В безкрая...
Но след като пречистим в нас... Душата.!!!
Калоян Христов©️
(Chris Heart)
New Beginning
28.09.2023
London
© Калоян Христов Все права защищены