29.09.2023 г., 12:51 ч.

По пътя към Рая... 

  Поезия
242 2 3

По пътя за Рая...

 

Животът на Земята... Не е Рая..!

Не го търсете на Земята..!

Начало е..! И път безкраен...

По който се върви с Душата..!

 

Животът е съдбовния учител...

И Съдник... За Душите ни греховни...

Чистилище и наш лечител...

Защото сме пред някого... Виновни..!

 

Животът ни е даден на Земята...

Мръсен и натъпкан със отрови...

А ние сме слугите на Душата...

Пазители... И нейни роби..!

 

Животът ни е Дар... Но не и Рая...

Раят е далече от Земята...

Може би там някъде... В безкрая...

Но след като пречистим в нас... Душата.!!!

 

Калоян Христов©️

(Chris Heart)

New Beginning

28.09.2023

London

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Разбира се, че трябва да бъдем добри. Но и добрите страдат за себе си, или за другите.
  • Така е Антоанета Иванова...
    Но това не означава, да не бъдем добри...
  • "Животът на Земята... Не е Рая..!" - съгласна съм. И никой не ни го е обещавал. И няма смисъл да се залъгваме, че ако направим някакво действия, ще стане Рай!
Предложения
: ??:??