12 февр. 2008 г., 08:32

По-тежка от море... 

  Поэзия » Другая
1394 0 36

Изгубен мрак. Брадясал капитан.
Виси звезда. Вълни. Брегът го няма.
Лулата му дъхти на стар тамян.
А корабът е храм, но е продаден.
Сирените... Не пяха ли добре?!
Не смеят да го гледат. Не се смеят.
Една сълза. По-тежка от море...


Една жена бе скочила от кея.

 

2005

© Павлина ЙОСЕВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??