9 дек. 2012 г., 11:38

По вятъра 

  Поэзия » Другая
550 0 0

По вятъра

 

Приятно ми е да гледам,

да чувствам, като говориш.

Простор виждам у тебе,

свобода топла и истинска.

Правиш ме по-добър и по-честен,

по-полезен за другите и за мене.

Притихвам по детски

в ръцете на твойта емоция.

Тъй отпущам длани по вятъра,

поглеждам дълбоко в небосклона

и мисля

що е туй, дето взе превес над мене?

© Диян Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??