8 апр. 2022 г., 01:43  

Виктория значи победа ? 

  Поэзия » Гражданская
222 0 7

По привичка да сриваш стени,

да диктуваш посоки и смисъл,

интригантът у теб да не спи,

лековерни невинно залисал.

 

Оттренирал дълбоки очи,

да навлизаш спонтанно във роля,

диагнози да пръскаш почти

като врач върху чуждата воля.

 

Да загребваш от мъжкия плам,

безогледно ками да забиваш

в живи рани и крив ятаган

да размахваш, на кол да побиваш

 

несклонени пред свойта глави,

хитростта без воал ни показа.

Любовта до играчка смали,

поривите замряха в проказа.

 

 

© СК Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??