В стая от тежки стени,
сърцето притиснато в болки и сълзи.
Нещо в гърдите тежи -
товарът от безбройните лъжи.
В стая от черни стени
копнее поглед за две очи.
Заровена в миналото душа в мен тежи,
побелял спомен във своето минало стои.
Милан Милев
11.05.2010
© Милан Милев Все права защищены
Много слаба рима!