May 11, 2010, 10:42 PM

Побелели спомени 

  Poetry
460 0 1

В стая от тежки стени,

сърцето притиснато в болки и сълзи.

Нещо в гърдите тежи -

товарът от безбройните лъжи.

 

В стая от черни стени

копнее поглед за две очи.

Заровена в миналото  душа в мен тежи,

побелял спомен  във своето минало стои.

Милан Милев

11.05.2010

© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??