16 февр. 2016 г., 21:02

Почит 

  Поэзия » Гражданская
197 1 0

Почит

Човеци с принципи големи,
аз винаги съм уважавал.
Разисквам с тях различни теми
и фен да края им оставам.

 

И срещна ли ги по света,
почтено на крака им ставам.
Така аз ще ги почета!
Пред другите - седя... Не ставам!

 

Когато чуеш тяхна дума,
ти можеш да се довериш!
Те не се плашат от куршума
и можеш след тях да вървиш!

19.03.2013г.София

© Hristo Slavov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??