Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Нейните мъже я разглеждаха тайно
и тайно опипваха слабините си.
Отначало спазваха прилична дистанция
и претегляха дали е по силите им.
Нейните мъже ú предлагаха Рая
и удоволствие с нереални размери.
А и двете страни владееха идеално
същността на нецензурните споразумения.
Нейните мъже я получаваха само, когато тя беше във настроение.
Мачкаха и подчиняваха тялото ú
почти на предела на престъплението.
После, заситени галеха кожата ú, запаметяваха с пръсти извивките.
И (заразени от вродената ú естественост),
непринудено ú поднасяха и душите си.
Нейните мъже се прибираха омагьосани
и с малки подаръци за жените си.
Нощем (съвсем неочаквано, впрочем)
ги обладаваха дръзко и убедително.
Еякулираха шумно, брутално и невъздържано,
преследвани сякаш от демони.
А после наум си преповтаряха подвизите
и се дооблекчаваха във тоалетната.
Нейните мъже ú пишеха съобщения
с уговорки за бъдещите им срещи.
Следваха малки, незначителни разминавания.
Молби и въпроси. Недоумения...
Следваше поглед, забит в телевизора,
мълчаливи вечери със благоверните.
Но вместо подаръци и брутални еякулации,
се разплакваха спонтанно на раменете им.
© Ирина Колева Все права защищены