17 июн. 2008 г., 13:23

Почти нереални 

  Поэзия
497 0 3

Почти нереални

 


Звездите ще помоля да не светят
и слънцето поне ден да не изгрява,
луната облак да скрие
и само тъмна нощ да остане.

 

Вятър в клоните да вее,
птици да прелитат с жален крясък,
да затворя очи за секунда,
да забравя, че аз пак съм тук.

 

Пътища бавно се вият,
в живота ни лудо влетяват
спомени, мечти, любови,
кому ли са нужни, не зная.

 

Върху белия лист ще напиша,
за сподавените ридания,
за болката, която раздира
и носи ми само страдания.

 

Поклони се за това, че отне
малкото, което ти дадох,
поклони се за миговете дарени
и за споделената радост.

 

Никой никога не може
да отнеме мечтите вълшебни,
и това, да бъдем различни,
по-силно нас ни привлича.

 

Да загърбим това, що вгорчава
дните, нощите, утрини ранни,
и да бъдем такива, каквито сме,
не скрити, а истински, почти нереални.

 

 

 

 

 

 

© Вики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??